Hudlege: En hudlege er en lege med spesialisering innenfor sykdommer i hud, slimhinner, hår, negler og seksuelt overførbare sykdommer. En hudlege behandler også eksem, psoriasis, infeksjoner, svulster, akne, forandringer i blodårer og leggsår.
Hudlege: En hudlege er en lege med spesialisering innenfor sykdommer i hud, slimhinner, hår, negler og seksuelt overførbare sykdommer. En hu ... les mer dlege behandler også eksem, psoriasis, infeksjoner, svulster, akne, forandringer i blodårer og leggsår.

Jon Langeland - Hudklinikken Jon Langeland

Spesialitet: Hud og veneriske sykdommer
Kompetanse: føflekker, hudkirurgi, laser, kosmetisk-dermatologi, acne-rosacea
Utstyr: karlaser, hårfjerningslaser, fotodynamisk-behandling, kryokirurgi, knivkirurgi
Undersøkelser og prosedyrer: kryokirurgi, hudkirurgi, arrbehandling, fotodynamisk-behandling, hudkreftbehandling
Offentlig avtale? Nei
Address: Youngstorget 2B, 9 etg , inng Folkepassasjen , 0181 Oslo
Telefon jobb:
Mer informasjon:

Utdannet lege i Oslo og spesialistutdannelse i hudsykdommer ved Rikshospitalet. Begynte tidlig med dermatologisk kirurgi inkl alle typer hudlaser for fjernelse av blodkar, hår, tatoveringer, arr, samt småkirurgi av føflekker, hudkreft og alle typer godartete hudsvulster. Vi har også svært bred erfaring med acne og rosacea. På Hudklinikken arbeider 2 hudleger ( Jon Langeland og Caroline Strandhagen ) og flere sykepleiere på full tid både med rent medisinske og kosmetiske problemstillinger . Vi har helt privat drift og det kreves ikke henvisning / rekvisisjon. Godt samarbeid med offentlig sykehus og avtalespesialister.

EDI eller HER-nummer: 98883