Indremedisiner: En indremedisiner er lege med spesialutdanning i sykdommer som rammer ett eller flere av kroppens indre organer og arbeider med forebygging, diagnostikk, utredning og ikke-kirurgisk behandling av akutte og kroniske medfødte og ikke-medfødte sykdommer. Indremedisineren har ofte videre spesialisering innen et av de følgende feltene: blodsykdommer, endokrinologi, fordøyelsessykdommer, geriatri, hjertesykdommer, infeksjonssykdommer, lungesykdommer, nyresykdommer eller akutt- og mottaksmedisin.
Indremedisiner: En indremedisiner er lege med spesialutdanning i sykdommer som rammer ett eller flere av kroppens indre organer og arbeider ... les mer med forebygging, diagnostikk, utredning og ikke-kirurgisk behandling av akutte og kroniske medfødte og ikke-medfødte sykdommer. Indremedisineren har ofte videre spesialisering innen et av de følgende feltene: blodsykdommer, endokrinologi, fordøyelsessykdommer, geriatri, hjertesykdommer, infeksjonssykdommer, lungesykdommer, nyresykdommer eller akutt- og mottaksmedisin.
Lungelege: En lungelege er spesialist i både indremedisin og lungesykdommer og utreder, behandler, rehabiliterer og forebygger sykdommer i lunger, brysthinne, brystskilleveggen og pusterelaterte sykdommer. Dette kan inkludere behandling av astma, KOLS, lungekreft, lungeinfeksjoner, tuberkulose og søvnapnesyndrom.
Lungelege: En lungelege er spesialist i både indremedisin og lungesykdommer og utreder, behandler, rehabiliterer og forebygger sykdommer i l ... les mer unger, brysthinne, brystskilleveggen og pusterelaterte sykdommer. Dette kan inkludere behandling av astma, KOLS, lungekreft, lungeinfeksjoner, tuberkulose og søvnapnesyndrom.

Duc Hoa Nguyen - Lungeklinikken DA

Spesialitet: Indremedisin, Lungesykdommer
Kompetanse: dyspnoe, luftveisallergi, astma, kols, søvnapne, allergivaksinasjon
Utstyr: fullt respirasjonsfysiologisk utstyr, nox, cpet, impuls oscillometri
Undersøkelser og prosedyrer: lungefunksjonstesting, ekg, ergospirometri, søvnregistrering, allergi prikktesting
Offentlig avtale? Ja
Address: Nedre Storgate 7 , 3015 DRAMMEN
Telefon jobb:
Direktenummer til spesialist - bare for helsepersonell:
Mer informasjon:

Vi driver en spesialistpraksis innen lungemedisin og undersøker pasienter med tungpust, hoste, allergi eller brystsmerter. Barn med astma og allergi kan vurderes her fra 10 års alder. Vi utreder også søvnapne. Fortiden i senoirpolitikk med dr. Terje Kristiansen.

EDI eller HER-nummer: 102975