Øyelege: Øyeleger utreder og behandler sykdommer som omfatter øyet og sykdommer som påvirker øyet, som for eksempel diabetes, høyt blodtrykk og hjernesvulster. Øyeleger utreder og behandler også grå og grønn stær, netthinnesykdommer, aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD), øyebetennelser og ulike former for synssvekkelse. Ved noen førerkortvurderinger er det nødvendig med uttalelse fra øyelege.
Øyelege: Øyeleger utreder og behandler sykdommer som omfatter øyet og sykdommer som påvirker øyet, som for eksempel diabetes, høyt blodtrykk ... les mer og hjernesvulster. Øyeleger utreder og behandler også grå og grønn stær, netthinnesykdommer, aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD), øyebetennelser og ulike former for synssvekkelse. Ved noen førerkortvurderinger er det nødvendig med uttalelse fra øyelege.

Bjørn Pedersen Brauti - Grenland Øyelegesenter

Spesialitet: Øyesykdommer
Kompetanse: tørre øyne, midd/demodex i øyelokk, svekket syn, førerkortattester
Utstyr: spaltelampe, netthinnefoto, perimetri, oct, keratograph
Offentlig avtale? Nei
Erklæring?: Avgir spesialisterklæring til NAV og forsikringsselskap
Address: Kongens gate .9 , 3717 Skien
Telefon jobb:
Mer informasjon:

Utdannet ved Det Medisinske Fakultetet i Oslo. Videreutdannet for spesialisering i øyesykdommer ved Betanien Hospital i Skien og ved Rikshospitalet i Oslo. Jobbet også 2,5 år ved Reumatologisk avdelig. Denne interessen og kunnskapen er veldig relevant for mange som har tørre øyne. Mangfoldig praksis som øyespesialist siden 1974.