Du har i nå en basis-oppføring. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper.

FULL-OPPFØRING VISER BASISINFORMASJON OG:

- Din spesialkompetanse
- Spesialutstyr du eventuelt har
- Hvilke prosedyre/operasjon du gjennomfører
- Nettside-adresse med lenke
- Kart og eventuelt bilde av praksis
- Biografi - fortell om din bakgrunn og erfaringer

Pris: 3 000 kroner for 12 måneder.

Se eksempel på full-oppføring

Jeg ønsker full-oppføring

Barnelege: En pediater utreder og behandler alle sykdommer og lidelser hos barn opp til 18 år, men gjennomfører ikke kirurgiske inngrep. Karakteristisk for faget er at man vektlegger en total og helhetlig omsorg fremfor en oppsplitting i organer eller sykdomskategorier.
Barnelege: En pediater utreder og behandler alle sykdommer og lidelser hos barn opp til 18 år, men gjennomfører ikke kirurgiske inngrep. Kar ... les mer akteristisk for faget er at man vektlegger en total og helhetlig omsorg fremfor en oppsplitting i organer eller sykdomskategorier.
Spesialist i imunologi og transfusjonsmedisin: En spesialist i immunologi og transfusjonsmedisin arbeider som oftest på et laboratorium på et offentlig eller privat sykehus. Vedkommende er ekspert på blodprodukter som brukes i blodoverføring (transfusjon) og på laboratoriediagnostikk av immunologiske tilstander som for eksempel ved allergiutredning og utredning av immunologiske sykdommer.
Spesialist i imunologi og transfusjonsmedisin: En spesialist i immunologi og transfusjonsmedisin arbeider som oftest på et laboratorium på e ... les mer t offentlig eller privat sykehus. Vedkommende er ekspert på blodprodukter som brukes i blodoverføring (transfusjon) og på laboratoriediagnostikk av immunologiske tilstander som for eksempel ved allergiutredning og utredning av immunologiske sykdommer.

Wasfiyeh Amara - Barnelegekontoret i Tromsø

Spesialitet: Barnesykdommer, Immunologi og transfusjonsmedisin
Offentlig avtale? Ja
Address: Kvalsundveien 37 C , 9019 TROMSØ
Telefon jobb:
Ukjent