Kirurg: En kirurg er en lege med spesialisering i kirurgi, det vil si operasjoner. Det fleste kirurger har valgt et av flere spesialistfelt innen kirurgi: barnekirurgi, endokrinkirurgi, gastroenterologisk kirurgi, karkirurgi, nevrokirurgi, plastikkirurgi, thoraxkirurgi og urologi.
Kirurg: En kirurg er en lege med spesialisering i kirurgi, det vil si operasjoner. Det fleste kirurger har valgt et av flere spesialistfelt ... les mer innen kirurgi: barnekirurgi, endokrinkirurgi, gastroenterologisk kirurgi, karkirurgi, nevrokirurgi, plastikkirurgi, thoraxkirurgi og urologi.
Urolog : En urolog er en lege og kirurg med spesialisering i sykdommer i nyrene, urinveier og de mannlige kjønnsorganer. Dette kan være kreftsykdommer, infeksjoner, nyresten, vannlatingsproblemer, impotens, underlivssmerter, urinlekkasje og skader.
Urolog : En urolog er en lege og kirurg med spesialisering i sykdommer i nyrene, urinveier og de mannlige kjønnsorganer. Dette kan være kref ... les mer tsykdommer, infeksjoner, nyresten, vannlatingsproblemer, impotens, underlivssmerter, urinlekkasje og skader.

Knut Henning Klem - Dr. Klem's klinikk

Spesialitet: Generell kirurgi, Urologi
Kompetanse: mannlig infertilitet, vannlatingsforstyrrelser, genitale deformiteter, spesialist i generell kirurgi og urologi
Utstyr: fleksibel cystoskopi, ultralyd av urinveier, ultralyd av genitalia, diverse kirurgiske inngrep
Undersøkelser og prosedyrer: sjokkbølgebehandling av ereksjonssvikt, xiapex injeksjoner ved peyronies sykdom, kirurgisk korreksjon av penisdeformiteter, omskjæring og operasjon for trang forhud, sterilisering/refertilisering
Offentlig avtale? Ja
Erklæring?: Avgir spesialisterklæring til NAV og forsikringsselskap
Address: Vesterveien 4 , 4836 Arendal
Telefon jobb:
Direktenummer til spesialist - bare for helsepersonell:
Mer informasjon:

Kirurgisk klinikk med driftstilskuddsavtale med Helse Sør-Øst. Dette utløser rett til refusjon fra HELFO på en rekke tilstander hvis henvisning fra lege foreligger. Pasienter uten henvisning tas også imot, men rett til refusjon bortfaller.
Klinikken har særlig fokus og kompetanse på mannens seksuelle problemer.
Daglig leder Knut Henning Klem er spesialist i gen. kirurgi og urologi.