Du har i nå en basis-oppføring. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper.

FULL-OPPFØRING VISER BASISINFORMASJON OG:

- Din spesialkompetanse
- Spesialutstyr du eventuelt har
- Hvilke prosedyre/operasjon du gjennomfører
- Nettside-adresse med lenke
- Kart og eventuelt bilde av praksis
- Biografi - fortell om din bakgrunn og erfaringer

Pris: 3 000 kroner for 12 måneder.

Se eksempel på full-oppføring

Jeg ønsker full-oppføring

Kirurg: En kirurg er en lege med spesialisering i kirurgi, det vil si operasjoner. Det fleste kirurger har valgt et av flere spesialistfelt innen kirurgi: barnekirurgi, endokrinkirurgi, gastroenterologisk kirurgi, karkirurgi, nevrokirurgi, plastikkirurgi, thoraxkirurgi og urologi.
Kirurg: En kirurg er en lege med spesialisering i kirurgi, det vil si operasjoner. Det fleste kirurger har valgt et av flere spesialistfelt ... les mer innen kirurgi: barnekirurgi, endokrinkirurgi, gastroenterologisk kirurgi, karkirurgi, nevrokirurgi, plastikkirurgi, thoraxkirurgi og urologi.
Karkirurg: En karkirurg er en lege som er spesialist i operative inngrep på blodårene i kroppen. Ofte dreier dette seg om å bedre blodsirkulasjonen i et område av kroppen, for eksempel ved åreforkalkning (aterosklerose) eller ved utposning av blodårer (aneurysmer).
Karkirurg: En karkirurg er en lege som er spesialist i operative inngrep på blodårene i kroppen. Ofte dreier dette seg om å bedre blodsirkul ... les mer asjonen i et område av kroppen, for eksempel ved åreforkalkning (aterosklerose) eller ved utposning av blodårer (aneurysmer).
Thoraxkirurg : Thoraxkirurg : En thoraxkirurg er en lege som er spesialist i operative inngrep på organene i brysthulen (thorax); hjertet, lungene og de store blodårer i brysthulen. Eksempler på slike sykdommer for hjertet er innsnevring av blodårene til hjertet (kransarteriesykdom), trange eller lekke hjerteklaffer, utposning (aneurysme) eller disseksjon (oppspjæling) av hovedpulsåren. For lunger er det fjernelse av deler av lungen, åpent eller ved kikkhullsteknikk.
Thoraxkirurg : Thoraxkirurg : En thoraxkirurg er en lege som er spesialist i operative inngrep på organene i brysthulen (thorax); hjertet, l ... les mer ungene og de store blodårer i brysthulen. Eksempler på slike sykdommer for hjertet er innsnevring av blodårene til hjertet (kransarteriesykdom), trange eller lekke hjerteklaffer, utposning (aneurysme) eller disseksjon (oppspjæling) av hovedpulsåren. For lunger er det fjernelse av deler av lungen, åpent eller ved kikkhullsteknikk.

Rune Eggum - Aleris Drammen

Spesialitet: Generell kirurgi, Karkirurgi, Thoraxkirurgi
Offentlig avtale? Nei
Address: Albumsgate 9 , 3016 Drammen
Telefon jobb: