Du har i nå en basis-oppføring. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper.

FULL-OPPFØRING VISER BASISINFORMASJON OG:

- Din spesialkompetanse
- Spesialutstyr du eventuelt har
- Hvilke prosedyre/operasjon du gjennomfører
- Nettside-adresse med lenke
- Kart og eventuelt bilde av praksis
- Biografi - fortell om din bakgrunn og erfaringer

Pris: 3 000 kroner for 12 måneder.

Se eksempel på full-oppføring

Jeg ønsker full-oppføring

Kirurg: En kirurg er en lege med spesialisering i kirurgi, det vil si operasjoner. Det fleste kirurger har valgt et av flere spesialistfelt innen kirurgi: barnekirurgi, endokrinkirurgi, gastroenterologisk kirurgi, karkirurgi, nevrokirurgi, plastikkirurgi, thoraxkirurgi og urologi.
Kirurg: En kirurg er en lege med spesialisering i kirurgi, det vil si operasjoner. Det fleste kirurger har valgt et av flere spesialistfelt ... les mer innen kirurgi: barnekirurgi, endokrinkirurgi, gastroenterologisk kirurgi, karkirurgi, nevrokirurgi, plastikkirurgi, thoraxkirurgi og urologi.
Karkirurg: En karkirurg er en lege som er spesialist i operative inngrep på blodårene i kroppen. Ofte dreier dette seg om å bedre blodsirkulasjonen i et område av kroppen, for eksempel ved åreforkalkning (aterosklerose) eller ved utposning av blodårer (aneurysmer).
Karkirurg: En karkirurg er en lege som er spesialist i operative inngrep på blodårene i kroppen. Ofte dreier dette seg om å bedre blodsirkul ... les mer asjonen i et område av kroppen, for eksempel ved åreforkalkning (aterosklerose) eller ved utposning av blodårer (aneurysmer).

Eirik Øvensen - Derma Hudlegesenter AS

Spesialitet: Generell kirurgi, Karkirurgi
Offentlig avtale? Nei
Address: Arbins gate 4 , 0253 Oslo
Telefon jobb: