Hudlege: En hudlege er en lege med spesialisering innenfor sykdommer i hud, slimhinner, hår, negler og seksuelt overførbare sykdommer. En hudlege behandler også eksem, psoriasis, infeksjoner, svulster, akne, forandringer i blodårer og leggsår.
Hudlege: En hudlege er en lege med spesialisering innenfor sykdommer i hud, slimhinner, hår, negler og seksuelt overførbare sykdommer. En hu ... les mer dlege behandler også eksem, psoriasis, infeksjoner, svulster, akne, forandringer i blodårer og leggsår.

Emilia Hugdahl - Bryggen Hudlegesenter

Spesialitet: Hud og veneriske sykdommer
Kompetanse: hudkreft, skabb, allergi og eksem, acne-rosacea, psoriasis
Utstyr: kirurgiutstyr til alt av kirurgi i hud, fotodynamisk behandling av hudkreft, kryokirurgi, fotofinder til helkroppsundersøkelse og oppfølging av føflekker, karlaser
Undersøkelser og prosedyrer: dermatoskopi, allergitesting, dysport injeksjoner hyperhidrose, fotoregistrering av føflekker, mikroskopi
Offentlig avtale? Nei
Erklæring?: Avgir spesialisterklæring til NAV og forsikringsselskap
Address: Bryggen 13 , 5003 Bergen
Telefon jobb:
Mer informasjon:

Emilia Hugdahl er hudlegespesialist med doktorgrad innen melanom. Har jobbet som overlege på Hudavdelingen Haukeland sykehus, med spesiell interesse og kompetanse innen hudkreft. November 2020 startet Bryggen Hudlegesenter i Bergen sammen med hudlege Eli Synnøve Lilleskog. Vi er helprivate, og har kort eller ingen ventetid. Vi utreder og behandler alle former for hudsykdommer og hudproblemer. Vi tilbyr utredning og behandling av hudkreft med dermatoskopi, helkroppsfotografering og to topp moderne kirurgistuer. Vi har også karlaser, fotodynamisk behandling, kryobehandling, behandling av hyperhidrose og allergiutredning med epikutantester. Se www.bryggenhudlegesenter for åpningstider og bestilling.

EDI eller HER-nummer: 154846