Indremedisiner: En indremedisiner er lege med spesialutdanning i sykdommer som rammer ett eller flere av kroppens indre organer og arbeider med forebygging, diagnostikk, utredning og ikke-kirurgisk behandling av akutte og kroniske medfødte og ikke-medfødte sykdommer. Indremedisineren har ofte videre spesialisering innen et av de følgende feltene: blodsykdommer, endokrinologi, fordøyelsessykdommer, geriatri, hjertesykdommer, infeksjonssykdommer, lungesykdommer, nyresykdommer eller akutt- og mottaksmedisin.
Indremedisiner: En indremedisiner er lege med spesialutdanning i sykdommer som rammer ett eller flere av kroppens indre organer og arbeider ... les mer med forebygging, diagnostikk, utredning og ikke-kirurgisk behandling av akutte og kroniske medfødte og ikke-medfødte sykdommer. Indremedisineren har ofte videre spesialisering innen et av de følgende feltene: blodsykdommer, endokrinologi, fordøyelsessykdommer, geriatri, hjertesykdommer, infeksjonssykdommer, lungesykdommer, nyresykdommer eller akutt- og mottaksmedisin.

Anne Frostad - Best Helse Nordstrand

Spesialitet: Indremedisin
Kompetanse: luftveissykdommer, luftveisallergi
Utstyr: fullt respirasjonsfysiologisk utstyr, allergologisk utredning, allergi.testing.vaksinasjoner.spirometri.
Undersøkelser og prosedyrer: lungefunksjonsutredning, allergivaksinasjon/ allergen immunterapi
Offentlig avtale? Ja
Erklæring?: Avgir spesialisterklæring til NAV og forsikringsselskap
Address: Kongsveien 104 , 1177 Oslo
Telefon jobb:
Mer informasjon:

Har lang erfaring fra ulike sykehus. Klinisk forskning med Ph.D i 2008. Har arbeidet som avtalespesialist innen lungesykdommer siden 2008. Tar i mot voksne og unge voksne med ulike lungemedisinske og luftveis-allergologiske problemstillinger til utredning og behandling.
Innehar godkjent kompetanse innen allergologi.
Praksisen er lokalisert ved Best Helse på Nordstrand, lett tilgjengelig med buss eller trikk 10 min fra Oslo-S.
Henvisning fra annen lege er nødvendig.