Du har i nå en basis-oppføring. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper.

FULL-OPPFØRING VISER BASISINFORMASJON OG:

- Din spesialkompetanse
- Spesialutstyr du eventuelt har
- Hvilke prosedyre/operasjon du gjennomfører
- Nettside-adresse med lenke
- Kart og eventuelt bilde av praksis
- Biografi - fortell om din bakgrunn og erfaringer

Pris: 3 000 kroner for 12 måneder.

Se eksempel på full-oppføring

Jeg ønsker full-oppføring

Indremedisiner: En indremedisiner er lege med spesialutdanning i sykdommer som rammer ett eller flere av kroppens indre organer og arbeider med forebygging, diagnostikk, utredning og ikke-kirurgisk behandling av akutte og kroniske medfødte og ikke-medfødte sykdommer. Indremedisineren har ofte videre spesialisering innen et av de følgende feltene: blodsykdommer, endokrinologi, fordøyelsessykdommer, geriatri, hjertesykdommer, infeksjonssykdommer, lungesykdommer, nyresykdommer eller akutt- og mottaksmedisin.
Indremedisiner: En indremedisiner er lege med spesialutdanning i sykdommer som rammer ett eller flere av kroppens indre organer og arbeider ... les mer med forebygging, diagnostikk, utredning og ikke-kirurgisk behandling av akutte og kroniske medfødte og ikke-medfødte sykdommer. Indremedisineren har ofte videre spesialisering innen et av de følgende feltene: blodsykdommer, endokrinologi, fordøyelsessykdommer, geriatri, hjertesykdommer, infeksjonssykdommer, lungesykdommer, nyresykdommer eller akutt- og mottaksmedisin.
Nyrelege: En nyrelege er en lege som har spesialisert seg på nefrologi. Typiske tilstander som nyreleger behandler er akutt og kronisk nyresvikt, akutt forgiftning, hypertensjon, forstyrrelse i væske, elektrolytt og syre-basebalansen. Nyreleger bistår også gravide med nyresykdom, alvorlig hypertensjon eller nyretransplantat.
Nyrelege: En nyrelege er en lege som har spesialisert seg på nefrologi. Typiske tilstander som nyreleger behandler er akutt og kronisk nyres ... les mer vikt, akutt forgiftning, hypertensjon, forstyrrelse i væske, elektrolytt og syre-basebalansen. Nyreleger bistår også gravide med nyresykdom, alvorlig hypertensjon eller nyretransplantat.

Dag Anders Rustad - Spesialistsenteret Pilestredet Park

Spesialitet: Indremedisin, Nyresykdommer
Offentlig avtale? Ja
Address: Pilestredet Park 12A , 0176 Oslo
Telefon jobb:
Direktenummer til spesialist - bare for helsepersonell: