Du har i nå en basis-oppføring. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper.

FULL-OPPFØRING VISER BASISINFORMASJON OG:

- Din spesialkompetanse
- Spesialutstyr du eventuelt har
- Hvilke prosedyre/operasjon du gjennomfører
- Nettside-adresse med lenke
- Kart og eventuelt bilde av praksis
- Biografi - fortell om din bakgrunn og erfaringer

Pris: 3 000 kroner for 12 måneder.

Se eksempel på full-oppføring

Jeg ønsker full-oppføring

Klinisk farmakolog : En klinisk farmakolog er en lege med spesialisering i farmakologien, læren om virkningen av legemidler, rusmidler og gifter og bruken av legemidler.
Klinisk farmakolog : En klinisk farmakolog er en lege med spesialisering i farmakologien, læren om virkningen av legemidler, rusmidler og gi ... les mer fter og bruken av legemidler.
Spesialist i medisinsk biokjemi: En legespesialist i medisinsk biokjemi arbeider som regel ved et laboratorium på offentlig eller privat sykehus. Spesialiteten dreier seg om laboratoriediagnostikk av biokjemiske forhold i menneskekroppen gjennom analyse av blodprøver og prøver fra ulike organsystemer. Spesialisten arbeider med å analysere og tolke disse prøvene, nesten alltid på oppdrag fra andre, klinisk arbeidende leger.
Spesialist i medisinsk biokjemi: En legespesialist i medisinsk biokjemi arbeider som regel ved et laboratorium på offentlig eller privat syk ... les mer ehus. Spesialiteten dreier seg om laboratoriediagnostikk av biokjemiske forhold i menneskekroppen gjennom analyse av blodprøver og prøver fra ulike organsystemer. Spesialisten arbeider med å analysere og tolke disse prøvene, nesten alltid på oppdrag fra andre, klinisk arbeidende leger.
Psykiater: En psykiater skiller seg fra en psykolog ved at vedkommende er lege, og kan skrive ut medikamenter. Psykiatere arbeider blant annet med depresjon, angst, panikklidelser, tvangslidelser/OCD, fobier, bipolar lidelse, spiseforstyrrelser, ADHD, personlighetsforstyrrelser, traumelidelser, samt rus og avhengighet.
Psykiater: En psykiater skiller seg fra en psykolog ved at vedkommende er lege, og kan skrive ut medikamenter. Psykiatere arbeider blant ann ... les mer et med depresjon, angst, panikklidelser, tvangslidelser/OCD, fobier, bipolar lidelse, spiseforstyrrelser, ADHD, personlighetsforstyrrelser, traumelidelser, samt rus og avhengighet.

Frode Haffner - Frode Haffner

Spesialitet: Klinisk farmakologi, Medisinsk biokjemi, Psykiatri
Offentlig avtale? Nei
Address: Vogts gate 70A , 0477 Oslo
Telefon jobb:
Passer ikke? finne en annen spesialist her: