Du har i nå en basis-oppføring. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper.

FULL-OPPFØRING VISER BASISINFORMASJON OG:

- Din spesialkompetanse
- Spesialutstyr du eventuelt har
- Hvilke prosedyre/operasjon du gjennomfører
- Nettside-adresse med lenke
- Kart og eventuelt bilde av praksis
- Biografi - fortell om din bakgrunn og erfaringer

Pris: 3 000 kroner for 12 måneder.

Se eksempel på full-oppføring

Jeg ønsker full-oppføring

Maksillofacialkirurg : En maksillofacialkirurg er både er tannlege og lege med spesialisering i maksillofacialkirurgi. De arbeider med kjevekirurgi, kjeveleddskirurgi og munnhulesykdommer og behandler blant annet brudd i ansikt og calvarium, korreksjon av dentofaciale avvik, kraniofaciale syndromer og sekveler etter ansiktsfrakturer, orbiatkirurgi, rekonstruktiv ansiktskirurgi og onkologisk kirurgi og maksillofacial implantologi.
Maksillofacialkirurg : En maksillofacialkirurg er både er tannlege og lege med spesialisering i maksillofacialkirurgi. De arbeider med kjeve ... les mer kirurgi, kjeveleddskirurgi og munnhulesykdommer og behandler blant annet brudd i ansikt og calvarium, korreksjon av dentofaciale avvik, kraniofaciale syndromer og sekveler etter ansiktsfrakturer, orbiatkirurgi, rekonstruktiv ansiktskirurgi og onkologisk kirurgi og maksillofacial implantologi.

Jan Mangersnes - Maxillofacial kirurg Jan Mangersnes

Spesialitet: Maxillofacial kirurgi
Offentlig avtale? Nei
Address: Trondhjemsveien 8 , 2821 Gjøvik
Telefon jobb: