Ortoped: En ortoped er spesialist innen ortopedisk kirurgi og arbeider med behandling skader og sykdommer i muskler og skjelett. Behandlingen kan både være kirurgisk og ikke-kirurgisk behandling av blant annet bruddskader, slitasjeskader, skader i sene- og muskelapparatet eller svulster.
Ortoped: En ortoped er spesialist innen ortopedisk kirurgi og arbeider med behandling skader og sykdommer i muskler og skjelett. Behandlinge ... les mer n kan både være kirurgisk og ikke-kirurgisk behandling av blant annet bruddskader, slitasjeskader, skader i sene- og muskelapparatet eller svulster.

Martin Nsubuga - Oslo Fot-Ankel Kirurgiske Senter

Spesialitet: Ortopedisk kirurgi
Kompetanse: uttalt plattfot, ankelinstabilitet, leggsmerter, slitasje i ankel og fot, hammertær, mortons nevrom, inngrodd negl, muskelspenningsplager
Utstyr: kikkehullskirurgi av achillessene, kikkehullskirurgi i ankelledd, mis(minimal-invasiv-kirurgi), artroskopisk ankelstabilisering, gastrocnemiusplastikk
Undersøkelser og prosedyrer: hammertær, hallux valgus, inngrodd negler, mortons nevrom, sprikefot
Offentlig avtale? Nei
Erklæring?: Avgir spesialisterklæring til NAV og forsikringsselskap
Address: Kirkeveien 61 , 0364 Oslo
Telefon jobb:
Direktenummer til spesialist - bare for helsepersonell:
Mer informasjon:

Ortopedisk senter som spesialiserer seg i behandling av lidelser of skader i legg-, fot- og ankel. Vi har kort ventetid. Du blir utredet og behandlet av kirurg med lang og brei ortopedisk erfaring og med spisskompetanse innen fot- og ankelkirurgi.

EDI eller HER-nummer: 149462