Plastikkirurg: Plastikkirurgi er en kirurgisk spesialitet som innbefatter både rekonstruktiv kirurgi og estetisk kirurgi. Rekonstruktiv kirurgi er korreksjon av medfødte og ervervede defekter og deformiteter for å gjenopprette normal anatomi og funksjon, mens estetisk kirurgi primært er en endring/forbedring av utseendet når funksjonen er normal. Plastikkirurger må beherske både estetiske og rekonstruktive kirurgiske prinsipper for å oppnå mest mulig normalt utseende og funksjon.
Plastikkirurg: Plastikkirurgi er en kirurgisk spesialitet som innbefatter både rekonstruktiv kirurgi og estetisk kirurgi. Rekonstruktiv kiru ... les mer rgi er korreksjon av medfødte og ervervede defekter og deformiteter for å gjenopprette normal anatomi og funksjon, mens estetisk kirurgi primært er en endring/forbedring av utseendet når funksjonen er normal. Plastikkirurger må beherske både estetiske og rekonstruktive kirurgiske prinsipper for å oppnå mest mulig normalt utseende og funksjon.
Øre-nese-halslege: En øre-nese-halsspesialist diagnostiserer og behandler sykdommer, betennelser, misdannelser, svulster og skader i øre-nese-hals-området. De utfører fjerning av mandler, ventilasjonsrør i ørene, operasjoner på neseskillevegg og bihuler. ØNH-spesialister behandler også allergi, svimmelhet, hørselstap og infeksjoner.
Øre-nese-halslege: En øre-nese-halsspesialist diagnostiserer og behandler sykdommer, betennelser, misdannelser, svulster og skader i øre-nes ... les mer e-hals-området. De utfører fjerning av mandler, ventilasjonsrør i ørene, operasjoner på neseskillevegg og bihuler. ØNH-spesialister behandler også allergi, svimmelhet, hørselstap og infeksjoner.

Lars Haasted - Christiania Park klinikk

Spesialitet: Plastikkirurgi, Øre-nese-halssykdommer
Kompetanse: Øvre og nedre øyelokk, ansikt og halsløft, botox og fillere, hudforandringer, hudbehandling
Utstyr: diamantslipning, endolaser og erbiumlaser, microneedling, peelinger
Undersøkelser og prosedyrer: preoperativ medisinsk utredning
Offentlig avtale? Nei
Address: Oscarsgate 46 B , 0258 Oslo
Telefon jobb:
Mer informasjon:

Spesialist i plastikkirurgi
Spesialist i øre-nese-halssykdommer
Lang erfaring med ansikt og halsløft
Over 25 års erfaring innen plastikkirurgi
Medlem av Den norske Legeforening
Medlem av Norsk Forening for Estetisk Kirurgi
Medlem av The European Academy of Facial Plasic Surgery

EDI eller HER-nummer: 2107120’
Passer ikke? finne en annen spesialist her: