Du har i nå en basis-oppføring. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper.

FULL-OPPFØRING VISER BASISINFORMASJON OG:

- Din spesialkompetanse
- Spesialutstyr du eventuelt har
- Hvilke prosedyre/operasjon du gjennomfører
- Nettside-adresse med lenke
- Kart og eventuelt bilde av praksis
- Biografi - fortell om din bakgrunn og erfaringer

Pris: 3 000 kroner for 12 måneder.

Se eksempel på full-oppføring

Jeg ønsker full-oppføring

Psykiater: En psykiater skiller seg fra en psykolog ved at vedkommende er lege, og kan skrive ut medikamenter. Psykiatere arbeider blant annet med depresjon, angst, panikklidelser, tvangslidelser/OCD, fobier, bipolar lidelse, spiseforstyrrelser, ADHD, personlighetsforstyrrelser, traumelidelser, samt rus og avhengighet.
Psykiater: En psykiater skiller seg fra en psykolog ved at vedkommende er lege, og kan skrive ut medikamenter. Psykiatere arbeider blant ann ... les mer et med depresjon, angst, panikklidelser, tvangslidelser/OCD, fobier, bipolar lidelse, spiseforstyrrelser, ADHD, personlighetsforstyrrelser, traumelidelser, samt rus og avhengighet.
Spesialist i rus- og avhengighetsmedisin: Spesialisten på dette fagfeltet er en lege som har spesialkompetanse i å utrede og behandle alle former for avhengighet, særlig av rusmidler som alkohol og narkotiske stoffer.
Spesialist i rus- og avhengighetsmedisin: Spesialisten på dette fagfeltet er en lege som har spesialkompetanse i å utrede og behandle alle f ... les mer ormer for avhengighet, særlig av rusmidler som alkohol og narkotiske stoffer.

Rehan-Bin Nawaz - Psykiater.no & Spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin

Spesialitet: Psykiatri, Rus- og avhengighetsmedisin
Offentlig avtale? Nei
Address: Økern Torgvei 1 , 0580 Oslo
Telefon jobb:
Passer ikke? finne en annen spesialist her: