Kardiolog: En kardiolog er en lege og indremedisiner med spesialisering innenfor det medisinske feltet kardiologi, læren om hjertet og hjertesykdommer. En kardiolog jobber med blant annet feil ved hjertetklaffer og livpulsåre, medfødte hjertefeil, hjerterytme-forstyrrelser, hjertesvikt og høyt blodtrykk.
Indremedisiner: INDREMEDISINER: En indremedisiner er lege med spesialutdanning i sykdommer som rammer ett eller flere av kroppens indre organer og arbeider med forebygging, diagnostikk, utredning og ikke-kirurgisk behandling av akutte og kroniske medfødte og ikke-medfødte sykdommer. Indremedisineren har ofte videre spesialisering innen et av de følgende feltene: blodsykdommer, endokrinologi, fordøyelsessykdommer, geriatri, hjertesykdommer, infeksjonssykdommer, lungesykdommer, nyresykdommer eller akutt- og mottaksmedisin.
Lungelege: En lungelege er spesialist i både indremedisin og lungesykdommer og utreder, behandler, rehabiliterer og forebygger sykdommer i lunger, brysthinne, brystskilleveggen og pusterelaterte sykdommer. Dette kan inkludere behandling av astma, KOLS, lungekreft, lungeinfeksjoner, tuberkulose og søvnapnesyndrom.

Finn Finsnes

Kardiolog
Spesialitet: Hjertesykdommer, Indremedisin, Lungesykdommer
Kompetanse: dyspnoe, astma og allergi
Utstyr: respirasjonsfysiologisk laboratorium, ultralyd
Undersøkelser og prosedyrer: allergologisk vurdering, allergivaksinasjon, belastningstester, lungefunksjonstesting, ekg
Offentlig avtale?Har offentlig avtale
Praksis:

Dr. med. Finn Finsnes
Kirkeveien 48
4006 Stavanger
Norge

Telefon jobb:
Mer informasjon:

Vi driver landets største praksis innen lungemedisin og undersøker pasienter med tungpust, hoste, allergi eller brystsmerter. Barn med astma og allergi kan vurderes her fra 7 års alder. Finn Finsnes har medisinsk doktorgrad fra Institutt for Eksperimentell Medisinsk Forskning og Lungeavdelingen ved Ullevål Sykehus ved Universitetet i Oslo fra 2001 og har forsket på astmatisk inflammasjon og avtalepraksisen er involvert i pågående forskningsprosjekter. Han er spesialist i indremedisin samt hjerte- og lungemedisin og har vært Legeforeningens representant for Rogaland i Samarbeidsutvalget i Helse Vest fra 2009.

EDI eller HER-nummer: 88780